Brug Spannenburg gestremd van 11 tot en met 15 december

30-11-2023
602 keer bekeken

Brug Spannenburg is van maandag 11 december 07:00 uur tot en met vrijdag 15 december 16:00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer vanwege asfalteringswerkzaamheden. Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik blijven maken van het fietspad over de brug.

Wat gaan we doen?

Er wordt een nieuwe laag asfalt aangebracht op de aanbruggen – de niet beweegbare delen- aan beide kanten van de brug. Uit inspectie is gebleken dat de staat van het asfalt sneller achteruit gaat dan voorzien. Dit heeft te maken met het extra verkeer dat van de brug gebruik heeft gemaakt tijdens de stremming van de Prinses Margriettunnel eind vorig jaar en het begin van dit jaar.

Omleidingsroutes

Het verkeer wordt omgeleid via de A7, A6 en N354. Het landbouwverkeer wordt gedurende het werk omgeleid via de Prinses Margrietbrug in Lemmer. De omleidingen worden met gele borden aangegeven.

Vervolg

In het tweede kwartaal van 2024 wordt een definitieve slijtlaag over het asfalt aangebracht. Op dit moment is nog geen datum bekend. Hierover wordt op een later tijdstip gecommuniceerd.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen