Inloopbijeenkomst Gerrit Krolbrug 15 september 2022

06-09-2022
622 keer bekeken

Op donderdag 15 september is er een inloopbijeenkomst over het plaatsen van de tijdelijke fiets-hellingbanen aan de Gerrit Krolbrug in Groningen. We geven uitleg over het definitieve ontwerp en het verloop van de aanvraag omgevingsvergunning die op 22 juli is ingediend bij de gemeente Groningen.

U kunt hierover vragen stellen aan medewerkers van Rijkswaterstaat en de gemeente Groningen. Er staan borden klaar met schetsen, zodat u kunt zien waar de hellingbanen komen en waar werkzaamheden gaan plaatsvinden. U kunt dan ook zien hoe we de feedback op eerder ontwerpen hebben verwerkt in het definitieve ontwerp dat nu is ingediend. De hellingbanen bestaan uit een steigercontructie en maken dat de route weer te fietsen is en makkelijker te passeren voor minder mobile verkeersdeelnemers, zoals mensen met een scootmobiel of rolstoel. 

Aan de oostkant van de fiets-loopbrug verandert er niets, dus hier kunnen mensen de brug via de trap blijvern passeren. De fiets-loopbrug blijft in ieder geval liggen tot de bouw van de nieuwe Gerrit Krolbrug start. 

De inloopavond vindt plaats op donderdag 15 september 2022, van 16.00 uur tot 20.00 uur, in het Floreshuis, Floresplein 19 in Groningen.  

 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen